Mobiel toilet

Na het slechte nieuws van maandag (met ondertussen nog maar weinig verbetering), is het wat lastig om een gewoon postje te schrijven.

Maar het leven gaat door natuurlijk, en we zijn sinds vorige week bezig met de potjestraining van onze jongste. En ’t lukt vrij aardig. Er is natuurlijk een paar keer een natte broek bij geweest, en de eerste keren was de afstand tussen de uitroep ‘pipi doen!’ en het potje net iets te groot, maar de laatste dagen gaat dat al goed.

Nu mijn vrouw en ik beiden vakantie hebben, moeten we ook wel een paar winkels aflopen, zoals voor de verlichting van ons huis, gordijnen, laminaat… En soms gaan de kindjes dan mee. Met het potje in de koffer van de auto. En dan halverwege de uitleg van de verkoopster of verkoper komt Zoon ineens uit de speelhoek gewaggeld met zijn beentjes half toegeknepen; ‘pipi doen!’. Dan neemt een van ons hem op en spurt ermee naar de auto. De koffer heeft een vlakke laadvloer en we kunnen Zoon gewoon in de koffer op het potje zetten. Heel handig. En grappig om te zien; Zoon in de koffer op zijn troon. Helaas had ik geen enkele keer mijn fototoestel bij. We zijn zo al een paar keer naar huis gereden met pipi in de koffer (zonder morsen)…

Advertenties

5 thoughts on “Mobiel toilet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s