Lokeend

Naar het schijnt moet je heel regelmatig posten om je bezoekersaantal op peil te houden. Ik heb dat goed kunnen merken na mijn zomerverlof. Het heeft een hele tijd geduurd eer er weer zoveel volk over de vloer kwam als voor mijn verlof. Niet dat dat absoluut nodig is, maar schrijven zonder gelezen te worden, is nu ook weer niet zo plezant.

Schrijven over tetten schijnt ook heel goed te werken…

Enfin, vandaag heb ik eigenlijk niets te zeggen, maar bij deze is iedereen weer eens langsgeweest, en kan ik een dag langer nadenken over een ernstiger onderwerp.

Advertenties

14 thoughts on “Lokeend

 1. Moet dat over blote tetten gaan of mag het ook gaan over de verschillende cupmaten van sexy vrouwen zonder dat die persé naakt moeten zijn?

  (en weer wat extra lezers aangetrokken – graag gedaan)

 2. Ik denk dat jij wel over een trouwe lezerschare beschikt. WIj kunnen wel een paar dagen zonder. Wij zijn dan nog zo enthousiast over de nieuwe post!

  Maar een sexy post over de borsten van paris hilton of de billen van Lien Van de Kelder gaat er bij mij altijd wel in. Allé, niet dat ik een geile sexmaniak ben de ganse tijd aan porno of vrijen denk.
  Veel plezier met uw door deze comments binnengelokte nieuwe lezers.

 3. Zoals je zelf aangeeft: sex sells. Het moet zelfs nog niet eens seks zijn maar iets dat in de verste verte aanverwant is en je krijgt bezoekers.

  Zoals iemand al aanhaalt, gaat het niet (in één of andere competitie) om x-aantal bezoekers te halen. Al kan ik wel begrijpen dat het frustrerend werkt. Je besluit dan om je “open” te stellen naar de buitenwereld en blijkt dat er niemand geïnteresseerd is in jouw.

  Dit euvel is echter naar mijn mening op te lossen door over een gemeen goed te schrijven. Iets wat een “niche” is. Een sector waar weinig blogs over bestaan. Dan krijg je veel bezoekers.

  Ik schrijf sinds een aantal dagen over fotografie (mijn fotografie) op mijn blog. Ik krijg niet veel bezoekers – je voelt je werk al snel “ondergewaardeerd”. Het belangrijkste echter is dat de mensen die het moeten weten, zien – de blog kunnen vinden. Natuurlijk, eens de AdSense erop staat, hoop ik wel op wat extra verkeer 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s