Schaapjes op het droge

De laatste dagen had ik niet veel zin om te bloggen, met die situatie met Zoon en al. Ondertussen is hij al een paar dagen koortsvrij en zijn er geen verdere problemen meer geweest. Hij heeft een dag lang een ‘bakje’ bij zich gedragen dat gegevens over zijn hartslag opsloeg. Vandaag of morgen zullen we bericht krijgen van het ziekenhuis over de resultaten daarvan, en of we hem nu opnieuw medicatie moeten toedienen of niet.

Maar laten we het even over iets anders hebben. Al een tijdje heb ik in Ninove een paar buitengewone snelheidsremmers opgemerkt. En raar genoeg niet op de weg zelf, maar op de middenberm. De eerste keer dat ik er passeerde, werkte het alleszins: toen ik ze in het oog kreeg, reed ik heel voorzichtig verder… (al reed ik zoals gewoonlijk aan de toegelaten snelheid) Zaterdag had ik mijn fototoestel klaar:

 Schaapjes1

’t Kan ook zijn dat het gewoon ter versiering is natuurlijk… Ik heb wel al opgemerkt dat ze regelmatig verzet worden. Er stond ook een ram bij met een zwarte kop, die er dit weekend niet bij stond. Weggelopen? Gestolen? Op vakantie? Gepromoveerd naar een grotere kudde?

Schaapjes2

14 thoughts on “Schaapjes op het droge

  1. Lol… Da’s nu typisch onze alcyon. Altijd het goede in alles en iedereen zoeken. Snelheidsremmers 🙂 Laat mij u bij deze ontgoochelen mijn beste: de winkel daar rechtover verkoopt die dingen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s