Roos

Even tussendoor, want ’t is redelijk druk op ’t werk en ik moet zodadelijk naar een opleiding. Daarom heb ik nog niet de tijd gehad om bijvoorbeeld te melden dat Kikker wéér vermist is. Dochter maakt niet elke dag gebruik van het slaapklasje, maar af en toe toch wel. Begin deze week dus ook, maar toen ze er terug uit kwam, was ze aan het wenen omdat ze Kikker niet meer vond. Al haar vriendinnetjes – oudere meisjes maken nu zelfs al ruzie om op haar te mogen passen – hebben gezocht, maar niets gevonden. Zou Kikker gerat zijn? We hebben nog geprobeerd om hem te labelen, maar de naam was dezelfde dag al niet meer leesbaar.

Dochter heeft nu één van haar eenden op wacht gezet bij het raam. Op de uitkijk voor het geval dat, ik weet niet, Kikker daar passeert of zo?

Verder hebben we eergisteren een vraag gehad of we onze medewerking konden verlenen aan een benefietoptreden voor een Damiaanactie. Tussen de liedjes door zal er een powerpoint-voorstelling getoond worden over Congo. ’t Heeft ergens iets te maken met een bouwkamp. En! De presentatie zou verzorgd worden door Roos Van Acker! Allez, ik ga er van uit, als je in uw mail schrijft dat de presentatie verzorgd wordt door Roos Van Acker, dat het dan wel degelijk dé Roos Van Acker is. Op één podium met Roos Van Acker! Van Acker Roos!

Enfin, één van onze leden kan dus niet. ’t Valt op zeven juli, en hij had al gepland om naar TW Classic te gaan. Mo vent toch.

5 thoughts on “Roos

  1. Pingback: De verloren zoon « Alcyons nest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s