Zomaar wat

– Onze verkavelingswijziging en bouwvergunning zijn in één ruk goedgekeurd! We moeten wel nog wachten tot het einde van de maand om zeker te zijn. Gedurende die periode kan de vergunning toch nog geschorst worden door een stedenbouwkundig ambtenaar.

– Kindjes kunnen toch zo schattig zijn terwijl ze slapen. Elke avond, voor we in ons bed kruipen, gaan we toch nog eens piepen bij de kindjes. Om te zien of ze nog goed liggen, nog gedekt zijn,… En ’t is toch ongelofelijk hoe vertederd je daar van wordt, als je die kleine handjes ziet liggen, die rustige ademhaling hoort…

Advertenties

8 thoughts on “Zomaar wat

  1. Hoewel hij geen baby, peuter of kleuter meer is, ga ik elke avond voor het slapengaan even bij hem piepen … en de vertedering is er nog steeds.
    Veel succes met de vergunning.

  2. Ha zo, het is dus 1-1, hopelijk krijg je de vergunning vlug in handen dan ben je 100% gerust en kan je snel met de bouw beginnen. De kindjes kunnen zo lief zijn, zeker als ze slapen. Wij hebben een babyfoon met camera en tv-tje dan kunnen we af en toe eens checken of alles ok is, want als ik op de kamer van zoon kom is hij klaarwakker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s