Oef

We zijn gisteren nog eens een klappeke gaan doen met onze architect. We zijn al sinds maart 2006 met dat huis bezig, en nóg hebben we onze vergunning niet. Nu moet er weer een verkavelingswijziging aangevraagd worden, zodat we binnen een paar maand misschien onze vergunning hebben.

En al sinds november, toen het plan voor de eerste keer definitief was en ging ingediend worden,  zijn we op zoek naar een aannemer. Je vraagt dan eenheidsprijzen aan die mannen, maar je moet niet denken dat ze snel zijn daarmee, ho nee. Integendeel, ze zeggen dat ze dat wel binnen de twee-drie weken opgemaakt zullen hebben, maar als je dan na die periode terugbelt, dan zien ze het toch niet zitten zonder een definitieve meetstaat enzovoort.

We hebben dus nog steeds geen aannemer en we beginnen ons daar een beetje in ‘op te jagen’. Batibouw begint ook weer, maar we hebben niet echt een idee wat we dit keer op die beurs zouden moeten gaan bekijken. Het is onbegonnen werk om daar zonder doel wat te gaan rondlopen. Je geraakt gewoon niet rond op een dag dan.

Maar de architect heeft ons toch wat gerustgesteld. Op de momenten dat actie van ons verwacht wordt, verwittigt hij ons wel, en krijgen we wel wat begeleiding. Zo moeten we nu misschien wel al iemand zoeken om de keldermuren te gieten, vooropgesteld dat we tegen september-oktober zouden kunnen beginnen bouwen.

Eerst nog de aannemerknoop doorhakken. En dat gaat hier niet lang meer duren, want ik ben het een beetje zat.

Advertenties

3 thoughts on “Oef

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s