Gedesanonimiseerd

Niettegenstaande de koudere temperaturen deze week, hebben verschillende  mensen zich al ‘ontbloot’. U raadt het al, stokjes vliegen weer overal in het rond. Niet moeilijk, met de windsnelheden van over ’t laatst…

Een snoodaard uit Lewisiana – waar dat ook mag liggen –  gaat er zomaar van uit dat ik een boeventronie heb. Pokdalig dan nog wel. De realiteit overtreft soms de verbeelding, zullen we maar zeggen. Of niet? Close your eyes, want hier is… Alcyon!

 Dewerf

Nee, ik heb natuurlijk niet de wázigste foto op mijn harde schijf genomen, wat had u gedacht. Ik heb nog wazigere foto’s waarbij je het onderscheid nauwelijks merkt tussen mij en dat drumstel op de achtergrond.

Voor u aan iedereen gaat verdervertellen dat ik betrapt ben tussen allerhande SM-spullen: de achtergrond wordt gevormd door muziekstaanders en dergelijke, van een harmonie-orkest. Wij waren min of meer begeleiding bij hun optreden in CC De Werf in Aalst, een paar jaar geleden.

Voilà, en nu geef ik het woord aan Cursief Huigje, die zich al in zijn handen wreef omdat hij geen stokje toegegooid gekregen had, zogezegd omdat hij niet om aan te zien is. Bewijzen op tafel, meneer!

Advertenties

19 thoughts on “Gedesanonimiseerd

 1. >> Chantal:
  Oorspronkelijk iets van zonder nadenken een zelfportret maken en dat posten. Maar aangezien ik, als ik mezelf zou tekenen, inderdáád een pokdalige boeventronie zou hebben (of eerder nog helemaal niet menselijk lijken), en ik niet direct een lumineus foto-idee had, heb ik maar een foto genomen die ik al had staan…

 2. wa zegt meneer: kzal ne keer ne foto met een gitaar pakken, da ziet er stoer uit ? 😉 eigenlijk was ik daar zelf ook al uit dat ik gewoon naar de bassist moest zoeken van BiB.had ik dan ook al lang gedaan :p
  wel grappig, dat je mij nog altijd kan zien in dat snap-venstertje.

 3. >> pironik:
  Ha nee, inderdaad, daar staat nog de ‘oude’ versie. Er is in dat snapvenstertje wel een menuutje met ‘hover delay’. Staat ingesteld op een halve seconde, wat inderdaad hinderlijk is. Maar ik slaag er niet in om het aan te passen. Het venstertje gaat dicht als ik met mijn muis verschuif…

 4. ’n mooie haardos hoor! Ik zal ook even vragen wat mijn jongste dochter (die véél verstand heeft van die dingen) er van vindt.

  Oh jee, die is in een knorrige bui, ze zit te leren. Zelfs voor een Belgische jongeman is ze niet te porren. Helaas, je zult het met mijn oordeel moeten doen.

 5. De opties (o.a. hoover delay) van Snap kun je vanuit de Operabrowser niet instellen. Het lukt wel als je Firefox of IE gebruikt.
  Wat de foto betreft: komt er straks een symfonieorkest achter je plaatsnemen misschien?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s