Rotdag

Vandaag is het Sportdag voor Vlaamse Ambtenaren. Stadswandelingen in Brussel, initiaties in verscheidene sporten… Verzamelen aan de gebouwen van de VUB.

Maar zonder mij. Ik was dit jaar in vakantie toen je je moest inschrijven. Eigenlijk kan ik mij nog altijd inschrijven, maar ik heb er geen zin in. De wandelingen heb ik allemaal al gedaan. De rest interesseert mij minder.

Dus zit ik hier vandaag moederziel alleen op kantoor. Onder het voorwendsel dat ik daarmee wat werk kan inhalen. Als ambtenaar in stage moet ik namelijk een stagerapport maken, wil ik statutair ambtenaar worden. Ik zou liever van werk veranderen, dichter bij huis, iets boeienders, maar ach… Zolang er zo nog niets in zicht is, kan het geen kwaad om alvast statutair te worden. Het maakt het mogelijk om binnen de overheidsdiensten gemakkelijker te veranderen van baan.

Maar ik moet dus een stagerapport schrijven en ik weet niet hoe ik er moet aan beginnen… Ik denk niet dat het voldoende is als ik iets schrijf over Cirruswolken of over de fratsen van mijn neven. Volgende week moet het af zijn.

Advertenties

13 thoughts on “Rotdag

  1. Een stagerapport hihi heb ik ook moeten doen vorig jaar op stage, fun fun fun 😀
    bij mij was het opgedeeld in een stageverslag en een projectdossier.
    stageverslag was zo wat je wanneer gedaan hebt, per week of per dag, maakt niet veel uit, een korte bespreking. Het projectdossier zelf was veel meer werk, voorwoord, dankwoord, inleiding, projectdefinitie, informatieve analyse, functionele analyse en architecturale analyse, stageverslag, planning, research materiaal en een conclusie.
    Nu ik hoop alleszins dat je niet zoiets moet maken, want een week daarvoor zal toch wel wat krap zijn….
    alleszins, succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s