There and back again

Dat zit er ook weeral op. We zijn weer thuis.

We hadden er nochtans wel wat langer willen blijven. En Dochter ook denk ik zo. Even terugdenken aan wat we vorige week gedaan hebben.

Zondag: aangekomen, uitgepakt en een pak frieten gaan eten. Dochter ontwrichtte haar elleboog.

Maandag: Met Dochter naar ziekenhuis. Terwijl ze röntgenfoto’s nemen en men haar armpje draait voor de foto, schiet alles terug op de juiste plaats. Op de foto’s was niets te zien natuurlijk en Dochter kon haar arm terug bewegen. Omdat ze zo flink geweest was, kreeg ze een molentje.

Molentje

Dinsdag: Een bezoek gebracht aan een nonkel van mijn vrouw in Blankenberge. Dit krijgt deze week donderdag nog een staartje… In de namiddag ging Vrouw met Dochter naar het strand en redt een oud vrouwtje van de verdrinkingsdood. Die was in een strandmeer (of hoe heet dat ook al weer) terechtgekomen en kopje onder gegaan. Papa houdt niet zo van zand, was vrijwillig oppas van slapend zoontje en lag in de zetel van een boek te genieten.

Woensdag: Zowat de beste dag van de week. Een wandeling van een vijftal kilometers door de Uitkerkse polders gepleegd. Wat een rust!

Uitkerke

In de namiddag kwam Sofie op bezoek. Vrouw, Dochter en Sofie gingen naar het strand, terwijl de papa rustig op slapende Zoon paste en zijn boek ter hand nam. Nadien toch nog even naar het strand gegaan met wakkere Zoon en met Dochter even in de branding gaan lopen. Dochter moest huilend en krijsend naar huis gesleept worden. Ze speelt toch zo graag in het zand.

strand

Donderdag: Er stond zoveel wind dat we met de kindjes bijna niet buiten konden komen. De Vlindertuin was echter geen probleem wegens binnen. De ‘Oooh!’s en ‘Amaaai!’s van Dochter waren niet uit de lucht.

Vlindertuin

In de namiddag even teruggekeerd om een wafel te gaan eten bij Marie Ciska. Dochter nadien heel diplomatisch uit de speeltuin verwijderd om zonder huilen en krijsen te kunnen vertrekken. Ze was trouwens heel moe.

Vrijdag: In de voormiddag rondgewandeld in Brugge. Pizzaatje gegeten op de markt voor het belfort.

Brugge

In de namiddag ging Vrouw opnieuw met Dochter naar het strand, alwaar ze connecties aanknoopte met een jongetje. Toen het tijd was voor de avondboterhammekes, moest Dochter huilend en krijsend naar huis gesleept worden (tiens).

Zaterdag: In de voormiddag naar het Zwin gereden en rondgewandeld tussen de vogels in kooien en de vogels in het wild.

Ziehier een scholekster!

Zwin

In de namiddag bezoek gekregen van mijn ouders en mijn twee grootmoeders.

Zondag: ingepakt, de boel opgekuist en naar huis gereden, alwaar de poes heel goed verzorgd is geweest door de buren, maar de potplanten minder…

Ik heb nog één week om mijn lijstje af te werken… De oordopjes heb ik al. De playlists op de website van Big in Belgium zijn vernieuwd, ennnn… dat zal het zowat zijn.

Advertenties

19 thoughts on “There and back again

  1. Voor het belfort stond 25 jaar geleden een frietkraam waar wij de smerigste patat van de wereld hebben gekocht (en niet opgegeten, er lag een plas vet onderin het bakje) hebben. Die kraam zal er dus wel niet meer zijn. Maar Brugge daar moet ik ooit nog weer eens heen, in deze tijd van het jaar is het er zo prachtig als de wingerd begint te verkleuren in de herfstzon. En dan ook maar een pizzaatje op de markt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s