Ketchup

Vandaag eerste potje ketchup geopend. Een paar weken geleden gemaakt, met het recept van freddy11. Buddha heeft trouwens een fotoverslag gemaakt van zijn eigen kokkerellingen. Ik heb een paar minuten moeten zwoegen eer ik het potje open kreeg, maar de inhoud maakte alles goed. Mmmmmlékker!

Aanvulling

Een fotootje op vraag van buddha (zie commentaar):

2006-08-30_001.jpg

Advertisements

16 thoughts on “Ketchup

  1. >> Young Crazy Fool:
    Ik heb zelfgekweekte tomaten gebruikt, waar bijna geen pitjes in zitten. Normaal moet je de zaadlijsten en het vocht zoveel mogelijk verwijderen, maar dat was bij die tomaten niet te doen. Daardoor is mijn ketchup wel iets platter dan de echte. Maar nu ook weer niet lopend…

  2. Pingback: Ketchup « Alcyons nest

  3. >> Annemie:
    Pompoenpuree met gehakt in de oven. Niet moeilijk: ongeveer helft pompoen en helft aardappelen laten koken en puree van maken. Eventueel wat saffraan of kurkuma bijdoen, naast wat zout, peper en muskaatnoot. Dit in een ovenschotel doen, op een laag gehakt. Daarbovenop chapelure strooien en wat boter om een korstje te krijgen. Alles in de oven en klaar!
    De exacte hoeveelheden en de bakduur weet ik niet uit het hoofd, maar je kan eigenlijk niet veel misdoen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s